Crosspath 

Coaching and therapy

Wie ben ik?

Ik ben Sandra van Poeijer, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Sinds 1995 ben ik afgestudeerd fysiotherapeute. Tot 2007 heb ik in verschillende praktijken, ziekenhuizen en zorginstellingen ervaring opgedaan.

Door deze ervaring en de nodige bijscholingen kwam ik erachter wat ik wel en niet wilde aanbieden als fysiotherapeute.

In 2007 ben ik mijn eigen praktijk begonnen waar ik fysiotherapie aanbied eventueel in combinatie met alternatieve geneeswijzen. Een kleinschalige praktijk die georiënteerd is op en geïnteresseerd is in de cliënt en niet in de zorgverzekering en hun vergoeding.

Door mijn positieve ervaring met manueeltherapie E.S.® heb ik in 2014 besloten om de opleiding tot gecertificeerd manueeltherapeut E.S.® in Utrecht te gaan volgen.

In 2017 ben ik afgestudeerd als manueeltherapeut E.S.® bij de School voor Manueel Therapie Utrecht. Deze manueeltherapie is níet het 'kraken', maar een methode waarin je de botten en gewrichten terugbrengt in hun voorkeurshouding- en beweging.

Dit is een zachte methode, waarbij alle gewrichten van het lichaam worden behandeld. De resultaten zijn geweldig!

In 2018 ben ik afgestudeerd als Master of Science voor de manuele therapie, wat nog een extra aanvulling geeft op de behandeling.

Kijk voor meer informatie onder het kopje "Manueeltherapie".

Naast mobiliteitstherapie bied ik nog steeds fysiotherapie en andere (alternatieve) behandelingen aan. Ga voor meer informatie naar www.crosspath.nl .

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Misschien mag ik u eens een keer in mijn praktijk ontmoeten....

0